Verzendkosten & Bezorging

Verzend- & Verpakkingskosten

De verzend- en verpakkingskosten voor artikelen die door de brievenbus kunnen zoals o.a. babyslofjes, sokken en houten letters worden berekend volgens onderstaande tarieven:

Gewicht (g)

Nederland

Bedrag (€)

België

Bedrag (€)

0-201,201,85
20-502.303,70
50-1003,405,50
100-3504,4510.95
350-20004,9510,95

Standaard worden de volgende verzendmethoden aangeboden voor pakketten:

VerzendmethodeOmschrijvingLevertijdPrijs
Nederland DHL-ParcelshopHet pakket wordt via DHL verstuurd naar de dichtstbijzijnde DHL-Parcelshop*2- 3 werkdagen€5,50
Nederland HuisadresHet pakket wordt naar uw huisadres in Nederland verzonden2-3 werkdagen€6,95
België HuisadresHet pakket wordt naar uw huisadres in België verzonden2-3 werkdagen€10,95

* Wij bepalen op basis van het afleveradres de dichtstbijzijnde DHL-Parcelshop. U ontvangt in de bevestiging de adresgegevens waar uw pakket afgehaald kan worden. Wanneer u voorkeur heeft voor een bepaalde DHL-Parcelshop, dan kunt u dit in de opmerkingen vermelden en zullen wij het pakket daar naartoe verzenden.

Alle pakketten worden standaard verzonden, dit betekent dat ze niet verzekerd zijn tegen schade en/of verlies. Hoewel wij de artikelen met de grootste zorg verpakken, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of verlies tijdens de verzending.

U kunt ervoor kiezen uw pakket verzekerd te laten verzenden. De extra kosten hiervan zijn €1,-. Uw pakket is dan verzekerd tegen verlies en/of beschadiging tot een bedrag van €500,-. Indien gewenst, kies dan voor de optie verzekerd verzenden in het webwinkelmenu links onder verzendopties.

Bezorging

Wanneer uw pakket is verzonden, ontvangt u van ons een zendingsnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen. Op deze manier weet u wanneer u uw pakket kunt verwachten, de levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode.

BesteldagBezorgdag *
MaandagWoensdag
DinsdagDonderdag
WoensdagVrijdag
DonderdagZaterdag
Vrijdag t/m Zondag    Dinsdag

 

 

 

 

 

* Vermelde bezorgdagen kunnen eventueel afwijken door feestdagen en/of vertragingen bij het postbedrijf, hier hebben wij geen invloed op.

 

© 2010 - 2024 Keldershoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel