Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal"

In Putten op de Veluwe vind je Speel- & Beleefboerderij "De Roosendaal". De Speel- & Beleefboerderij is een neventak van de boerderij waar koeien en varkens worden gehouden. Op het speelterrein kun je via de traptrekkerbaan het hele terrein verkennen. Onderweg lekker spelen op de diverse speeltoestellen, zoals een springberg, familiedraaimolen, zandbak, kabelbaan etc. Of maak een stop bij een van de dierverblijven en breng een bezoekje aan de boerderijdieren, zoals een zeug met biggen, legkippen, konijnen of de melkgeiten.

Ben je moe van het buiten spelen? Rust dan lekker uit op het terras en geniet van wat lekkers uit de keuken en het uitzicht over de weilanden. Dat wordt genieten!

Hier verkijgbaar kadokaarten en 10-rittenkaarten van Speel- & Beleefboerderij "De Roosendaal". Leuk om kado te geven!

 • Kadobon ~ Entreekaart kind
  Kadobon ~ Entreekaart kind

  Ben je op zoek naar een leuk kado voor een kind? Geef een kadobon van Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal". Met deze kadobon heeft een kind t/m 10 jaar recht op 1 x entree. Stap op de traptrekker en verken de speeltuin!…

  € 4,50
 • Kadobon ~ Entreekaart kind & volwassene
  Kadobon ~ Entreekaart kind & volwassene

  Gun iemand een leuk uitje met deze kadobon welke entree geeft voor een volwassene en een kind aan Speel- & Beleefboerderij "De Roosendaal" in Putten.

  Bezoek Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal" en geniet van het buiten zijn.…

  € 8,00
 • Kadobon ~ Entreekaart kind(eren) &/of volwassene(n)
  Kadobon ~ Entreekaart kind(eren) &/of volwassene(n)

  Ben je op zoek naar een leuk dagje uit als kado voor een aantal kinderen en/of volwassenen? Geef dan een kadobon van Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal".

  Geniet van het buiten spelen in de speeltuin! Roetsj van de…

 • 10-rittenkaart seizoen 2019
  10-rittenkaart seizoen 2019

  10-rittenkaart van Speel- & Beleefboerderij "De Roosendaal". Ben je nog lang niet uitgespeeld in de speeltuin en wil je nog wel vaker terugkomen met korting? Bestel dan een 10-rittenkaart voor het seizoen 2019.

  Met de…

  € 35,00
© 2010 - 2019 Keldershoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie