Gebreide Sokken

Hier verkrijgbaar in 19 kleuren, deze heerlijk warme en sterke handgebreide sokken in maat 19 t/m 50. Ze worden veel gedragen op de boerderij, in de bouw en de scheepvaart. En dat is niet voor niets! Buiten werken kan `s winters zorgen voor behoorlijk koude voeten. Daarom werden er vroeger al sokken handgebreid, omdat die je voeten zo heerlijk warm houden. Deze sokken worden ook veel gebruikt als bedsokken, tegen koude voeten. Daarnaast zijn deze gebreide werksokken zo sterk, dat ze vele malen langer meegaan dan de gewone sok. Binnen 4 maanden gaten in je sokken zijn met deze werksokken verleden tijd. Aangezien er steeds minder mensen zelf sokken breien, verkopen wij ze nu in de webwinkel. Ideaal voor in werkschoenen, klompen en laarzen.

Heeft u speciale wensen, zoals bijv. sokken in een andere maat, bredere of langere sokken? Stuur ons dan een email (info@keldershoeve.nl) met uw verzoek en wij laten weten of we dat voor u kunnen maken.

I.v.m. de grote hoeveelheid bestellingen en de daardoor opgelopen levertijd, zijn de sokken op dit moment tijdelijk niet te bestellen. Onze excuses voor het ongemak!

 

© 2010 - 2021 Keldershoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel